Home Over ons Trends Tarieven Acties / media Contact
Geknipt tot in de puntjes!
Geknipt tot in de puntjes!
...even voorstellen...
Esther Schreurs – Ter Riet, eigenaresse Na enkele jaren in Hengelo en Enschede in loondienst gewerkt te hebben, ben ik  in 1995 voor mezelf begonnen in  Autobedrijf Auto Ter Riet aan de Daalweg, waar ik in de showroom van mijn vader Wim ter Riet 13 jaar Esther's Hair Drive-In runde. In 2008 heb ik de Kapsalon van mijn oom Isco aan de korte Haaksbergerstraat overgenomen en sindsdien heten we Kapsalon Es & Co. We horen van klanten vaak dat ze hier graag komen vanwege de warmte, de gezelligheid en het vakmanschap. Met regelmaat volgen we cursussen om ons vakmanschap op peil te houden en op de hoogte te blijven van de laatste trends.
Isco Opheikens Na 37 jaar mijn eigen Kapsalon Isco gerund te hebben, nam Esther, mijn nichtje, de zaak over en heeft deze voortgezet onder de naam Es & Co. Ik vermaak me inmiddels met mijn hobbys achter de geraniums :-)
Esther Sluyters-Friskes Ik werkte begin jaren 90 al samen met Esther bij Mike’s Hairfashion. Toen zij 17 jaar geleden haar eigen zaak begon, ben ik met haar meegegaan naar de Daalweg. Vervolgens zo’n 4 jaar geleden meeverhuist naar Kapsalon Es & Co in het centrum. Ik vind het erg leuk om weer in het centrum te werken.
Saskia Olde Heuvel Ik woon in Losser en ik werkte al zo’n 21 jaar bij Isco, toen Esther vier jaar geleden de Kapsalon overnam. Vooral de mix van oudere en jonge mensen maakt het voor mij leuk werken.
Artikel in het blad “Twentse zakenvrouw” over Esther Schreurs:
Nicole Mannebeek – Damink In 1996 was ik klaar met mijn opleiding en ben ik bij Esther aan de Daalweg gaan werken. Na 15 jaar weggeweest te zijn, hadden ze in augustus 2012 iemand nodig en sindsdien werk ik met veel plezier hier.   
Mariët Melenhorst Na vele jaren in een andere kapsalon gewerkt te hebben, werk ik sinds april 2014 met veel plezier bij kapsalon ES & CO. Met een kwart eeuw ervaring op zak sta ik graag voor u klaar.
Luisa Fiselier Ik ben 16 jaar jong en ik zit op het ROC. Ik loop sinds decemer 2016 stage bij kapsalon ES & CO. Ik doe daarnaast de BOL- kappersopleiding.
Over ons